Fredag.

Även inatt drömde jag helt mongo. Vi hade nyårsfest hos oss, fast inte i den lägenhet vi har nu, utan det var nån annan. Men precis efter tolvslaget försvann alla, förutom jag, David och 2 till. Dagen efter när vi hade vaknat så gick jag och hämtade ut kläder, duschgrejer, godis och tidningar som jag hade beställt från något företag.

Kan man få orgasm i sömnen? Jag har drömt ett flertal gånger (dock inte inatt) att jag har sex och är nära en orgasm och så vaknar man till och är helt ja, uppe i varv typ. :) Fast sen somnar man om fortare än kvickt.
Usch, drömmar är obehagliga ibland. Fast just sexdrömmar är inte obehagligt. ^^

Ikväll ska vi ut med jobbet. Först ska vi bowla, sen blir det Tallhyddan som gäller. Trist att jag missar förfesten, för att jag jobbar till 21.15. Och så ska man försöka dricka ikapp, det brukar sluta i katastrof. *fniss* Jaja, jag får försöka ta det lite lugnt. Ska ju faktiskt jobba i helgen, fast imorrn börjar jag inte förrän 11.30.

Jaja, nu ska jag fixa mig i ordning lite, ska iväg till specialisttandläkaren i Borås. De vill ta bort mina visdomständer som sitter konstigt, och de tror att de ska få göra det utan att söva ner mig. Jag har enorm tandläkarskräck och sprutskräck och allt möjligt, så jag lär ju få panik även om jag har fått lugnande. Fy fan...
Fast jag ska inte ta bort tänderna idag, ska bara dit på undersökning och övertalning. Ha!

Hejsvejs!


Kommentarer
Postat av: H-F

partaja lite för mig också (;


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback