Over the rainbow.




Den här är till dig, Oskar.
Hoppas du har det bra där du är nu.
Vila i frid.

Männen i mitt liv.


På första plats, mannen i mitt liv, DAVID.
image122



Andra plats, Moneybrother.


 
                                                                                  Tredje


 


Gåshud på högsta nivå.

Weeping Willows - Unchained Melody



Kärlek på högsta nivå.
Gåshud på högsta nivå.
En av världens bästa låtar.
En av världens bästa sångare.
En av världens bästa grupper.
Dessutom, en av världens snyggaste. ^^
Mums, kan det bli bättre?


Begravningsklädsel?

Jag ska ju, som ni kanske vet, på begravning på fredag.
Har dock inte den blekaste aning om vad som är okej att ha på sig?
Mörk eller ljus klädsel?
Har hört från en del nu de senaste dagarna att ljus klädsel har man när de unga ska begravas och mörk vid de äldres begravning. Men nu idag hörde jag att det är mörk klädsel som gäller oavsett.
Ge mig lite tips tack.
Puss!


Ps. Vi håller på att bygga här hemma, ska ta lite kort, så att ni får se hur tjusigt det blir ^^ Ds.


Mm.. kanelbullar. ^^

Pågens Kanelbullar är det godaste. Mmmm... ^^
image121

R.I.P.

Usch... det är så hemskt. Samma dag som vi kom hem från semestern fick jag reda på att min gamla klasskompis från låg- och mellanstadiet har tagit livet av sig. Så jävla hemskt alltså! R.I.P Oskar...
På fredag blir det begravning, ska gå dit för att hedra honom och hans familj. Kände ju inte Oskar så väl nuförtiden, men känner ändå att jag vill gå dit.

Förra veckan var det mkt som hände.. På måndagen bestämde jag och David oss för att åka och kika på nya möbler. Vi åkte till Mio och kikade och hittade ett databord och en tvmöbel. Men det var lite knepigt med databordet, för det var i ett utgående sortiment och bla bla bla, men så hittade hon det nere i Gbg, så dit åkte vi på tisdagen. :))
Här är resultatet av det:

Mkt bättre och snyggare :D

I onsdags åkte jag och Hanna till Ikea för att kika runt lite, kom ut ungefär en tusenlapp fattigare och snart bär det av dit igen för att köpa vitrinskåp och lite stuff. Weee..
Jag och Hanna hade iaf mkt roligt! :D

I torsdags så var jag ledig och så hörde jag att Sandra och Jehona skulle åka till Borås och shoppa, så jag åkte med dom dit. :) Blev massa shopping och jag blev väl 700-800kr fattigare, men fick ändå mkt för pengarna... vi var bl.a. på Hm's lagershop där. Mkt bra, mkt bra :D
Köpte en skitsnygg tröja och ett par brallor, bl.a. Och här är jag med dessa snygga plagg på.
   

På kvällen när jag kom hem, så åkte jag bara hem och bytte om, sen tog jag en kasse med cider och tog en taxi upp till Jessica som fyllde år! Hade väldigt roligt och trevligt där. :D

Fredag kväll jobabde jag, sen jobbade jag lördagen, efter jobbet åkte vi till Davids kära mor och fick middag och umgicks med massa folk! :D Mycket trevligt där också! Fick lite mer bilder av Sofie, från Thailand. :)
Söndag var det jobb igen, sen var det hem till mamma för lite påskmat och sen tyckte vi att vi skulle kolla en film ihop, så vi åkte hem till mig och brände ut en film, åkte och köpte lite chips och Cola och sen tillbaka till mamma.
Kollade på "Jumper", inget att rekommendera, lite snurrigt emellanåt, sen var det kass handling. Såg iofs inte hela för jag somnade en stund, men det jag såg var inget att ha.
Hmm.. och idag har jag jobbat, och sen sov jag 3 timmar. Somnade som en stock när jag kom hem från jobbet..
Det var gött :D

För er som vill kika in bilder från resan, kolla in: http://miss-frida.bilddagboken.se!!
Idag avslutar jag med den här übersöta bilden :)

image120

Strand vs. Snö

image114


Mmm... detta ser väl underbart ut?
Fast brända ben gör rätt ont, men det får man helt enkelt leva med.
Vill man bli fin får man lida pin :)

Och så tittar man ut genom fönstret och ser typ en halvmeter snö. Jippie.

Äntligen hemma!

Äntligen hemma!
20h försenat blev det till slut, och när vi klev av planet inatt, så var det riktigt skönt att vara hemma igen!!
Borta bra men  hemma bäst!!
Å jag har tydligen längtat mer än vad jag trodde... har redan varit o köpt lösgodis på Maxi :)
det är nått som jag verkligen har längtat efter!! och va gött det var med riktig frukost!! Oboy och ciabatta-smörgås!! MUMS!

Nu ska jag tvätta, sen får vi se vad jag hittar på!
Puss


Fast i Thailand

Idag fick vi reda pa att planet ar forsenat, det har inte ens lyft fran skandinavien an... jippie. Och David laste nanstans pa internet att ny info kommer 08 imorrn bitti! aaaah, sa roligt!
vi har iaf fatt ett hotellrum bokat at oss genom fritidsresor, i Patong, mindre bra, mitt i stan.. hehe, far se om vi kan sova natt... sorry att det inte finns prickar och ringar o skit, men det gick inte att andra pa denna datorn...
jaja, vi ses nar vi ses helt enkelt... bara jag ar hemma till melodifetsivalsfinalen pa lordag sa ar jag nojd!!
puss pa er dar hemma!

Några dagar kvar...

Måste medge att dessa veckor har gått fort.. nu har vi bara några dagar kvar här i Phuket.
Det blev ingen snorkeltur till Similan Islands i fredags, då de sa att det skulle vara storm.. men det var inget som märktes uppe på land. Så igår blev det av istället... upp tidigt som sjutton, inget i magen och vågor på havet som hette duga. Var redigt sjösjuk kan jag lova + att magen inte var som den skulle. Lyckat det där.
Men lite snorkling blev det av för min del och relax på 2 superfina paradisstränder. ^^
Sen var det visserligen 2 svenska tjejer, inte äldre än 20, från Sthlms-trakten som trodde att allt kretsade kring dom. Jisses, munnarna på dom snattrade i ett, och efter havsturen, på väg hem i bussen, en färd som tog 2 timmar, så pratade dom i ett om vilka jeans dom hade, vad de hade shoppat för sååå billiga pengar och dessutom vad den enes föräldrars lägenhet hade för inredning. Tack, nu vet jag exakt allt om era liv!
Bortskämda snorungar. Jag hade sån huvudvärk när vi kom hem va... lite middag i magen och sen slocknade jag och sov i 12 timmar. Och ingen tur till kvällsmarknaden i Phuket Town blev det heller, då vi var så trötta igår kväll...
Vi får kika lite extra här omkring istället :)

Idag tar vi det lugnt, vi brände oss lite igår, och imorrn ska vi återigen ut på snorklingsäventyr... till Raya Island och Coral Island. Nån gång måste ju kroppen få vila. ;)
Annars har vi inte så mkt annat inplanerat. Tar mest dagarna som de kommer, och det är rätt skönt det också.

Ses om några dagar!!
Puss och kram

Rapport från Thailand...

Thailand är underbart!
Nu har vi snart varit här en vecka, har dock inte hunnit med att göra så mkt, då jag blev sjuk i fredags kväll.
Hade jättehög feber och hade ont i halsen, trodde först det var vanlig förkylning, men efter 3dje dagen fick jag nog, så imåndags morse var vi på Bangkok/Phuket Hospital, och nu går jag på antibiotika fram till nästa måndag! Dessutom fick jag 2 andra tabletter mot hosta och en kamomillspray till halsen. Haha, kalaset gick på 1200kr! Jippie! Lyckad semester...
Jaja, nu är jag mkt bättre iaf och det är skönt det!

Lite roligt har vi gjort iaf..
Davids syster hade flygning hit så henne har vi varit med några dagar, men igår åkte hon hem igen. Vi var bl.a. på en jättemysig strand som heter Nai Harn Beach, sen har vi varit på Phuket Zoo.. läskiga saker hade dom där.. massvis med krokodiler och ormar och grejjer. Man kunde posera ihop med en stor gul orm, en stor tiger eller en tigerbebis, eller en apa. Haha, apan var skittrött på att posera på kort, så han stod mest med armarna i kors. Jag tog kort ihop med den söta lilla tigerbebisen när jag matade den. :) Såååå söt!
Så mkt annat har vi inte hunnit med.
Shoppat lite, var på en kvällsmarknad i Phuket Town i lördags, (då jag var som mest sjuk), å de hade såå mkt saker till billigt pris... så på lördag ska vi dit igen tänkte vi! :)
På fredag tänkte vi åka till Similan islands på dagsutflykt och snorkla lite... ska köpa undervattenskamera också!
Och så nån dag innan vi åker hem så ska vi även hinna med Coral Island och Raya Island + Freedom Beach.

Bränna oss har vi lyckats med också. idag ser jag verkligen inte klok ut. Flammig på hela kroppen! Hahaha! Ni skulle garva ihjäl er om ni såg mig ;P

Såå, nu har ni kära vänner fått lite uppdatering. :) kanske hinner med ett inlägg en annan dag också :)
Vi ses den 14e mars.

Puss puss, saknar er mina darlings! (L)