Härligt sommarväder.

Ja, det längtar man efter. För en stund sen sken solen och nu öser regnet ner, himlen har öppnat sig.
Är det såhär svensk sommar ska vara?! NEJ! GE MIG SOL!

Ja, jag vet, jag är skitdålig på att uppdatera om mitt intressanta liv, men ibland har man bara ingen ork. :P

Har inte hänt så mkt sen sist, hamnade ute på krogen igen i lördags, var inte meningen från början, men tja, varför skulle jag åka hem kl 22? och vad skulle jag göra hemma?
Roligt blev det iaf och jag fick en hulahula-grej runt halsen, höhö. ^^
Nästa fest blir på torsdag, då är det bartömning på TH. :) 20 kr i baren, fram till 00, me like. fast det kommer vara cpmkt folk!!!

Tja, vad har hänt mer? Hmm.... jag är sugen på att köpa ett radhus eller ett hus! Fast det har jag varit länge nu. Vill komma ifrån den här trånga lägenheten, kanske renovera lite, bygga upp ett hem med dig älskling! Man kanske skulle bygga eget? Fast då ska man hitta en tomt som säkert är svindyr och så.. nej, det får nog vara.
Men ett fint litet radhus med 4 rum o kök vore inte fel, en liten verandra som man kan sitta ute på, på sommarkvällarna (tja, de ska finnas nånstans iaf)...

Just ja, skulle ju försöka få tag på biljetter till kent i fredags.. haha, lättare sagt än gjort.... satt i kö i 15-20 min och när jag kom fram så fick jag reda på att de var slut! De tog slut på 16 min!!! Men de skulle tydligen släppa biljetter till extrakonserter imorgon eller på onsdag...hoppas att man får tag på nått då.. jaja, annars är det ju inte hela världen, men surt ändå!

Nä, hejdå.

I'm so tired.

Jag tror att jag är i stort behov av semester.
Den tröttheten jag har känt de senaste veckorna är helt sanslös.
Brukar ställa klockan på 06, men jag snoozar alltid fram till halv - tjugo i 7, och det är knappt så att jag orkar gå upp, trots att man har lagt sig i hyffsat lagom tid kvällen innan.
Man går som i en dimma på väg till jobbet, och det känns som om man inte är vaken alls.
Nåja, någongång blir man väl pigg igen.

Helgen som gick skulle jag varit ledig, men jag blev inbeordrad. Ja tack, kvalificerad övertid tackar man inte nej till. Kändes jävligt välkommet just nu.
I fredags var ett par gamla kompisar här, som jag umgicks med för några år sen. Mycket trevligt, god mat och mycket snack.
I lördags jobbade jag 7-12 och sen var D's mor och hennes gubbe här och käkade middag, sen drog jag iväg till Johan på förfest och sen till Imelda på fest. kvällen avslutades på Tallhyddan, där vi shejkade loss ordentligt. jag vann dessutom 100kr på blackjack. :)  Bilder finns på:
http://miss-frida.bilddagboken.se
Söndagen var rätt seg, och jag hade så ont i magen, jobbade 15.30-21 och sen köpte jag pizza till oss och så kollade vi på film.

Igår ledig, gjorde absolut inget vettigt, förutom ett ärende i stan. Uuuh, idag är jag så jäkla trött, jag skulle kunna somna när som helst! Tur att man slutade tidigt, kunde gå hem kl 13, men fick skynda mig hem, det låg regn coh åska i luften. Himlen öppnade sig precis när jag hunnit innanför dörren. Puuuh!

Är så sugen på att åka iväg snart så det är inte klokt. Jag och D har pratat om att backpacka i Thailand i feb-mars 08 och vara iväg 1 månad eller lite längre än så. Hoppas verkligen att jag får råd med det. Det gäller verkligen till att jobba röven av sig i höst. Åh, det kommer bli underbart om det blir verklighet! Tills dess får jag fortsätta drömma vidare...
Bara jag får mitt körkort, så kan jag börja spara till resan!

Ujuj, nu blev det ett långt inlägg för en gångs skull. Mest dravel och struntprat, men ibland måste det finnas sånt också!

Ha det göttans, Kram

10 blev till 1

Japp, istället för 10 månader så blev det bara 1 månad för min kära syster nere på Gran Canaria.. Lång historia, men jag kan ju säga som så att NEJ, de har inte gjort slut!
Ska bli skönt att ha hem henne igen, även om mitt jobb ryker.. :(
Men snackade med chefen idag, och han sa att jag inte behövde vara orolig... men det är ju svårt att låta bli.
Ska dessutom söka 2 tjänster....
Ja, det var ju synd att det inte funakde där nere, men vad ska man göra?

Ska bli jätteskönt att få hem dig igen, syster, det är här du hör hemma! :)

Fit for fight.

Nu är jag någorlunda frisk igen. Bara lite blodigt snor och äckelhosta kvar. Hehe frääääääscht.
Usch, idag har jag jobbat igen, fast det var rätt gött, efter att ha varit hemma alldeles för länge, dessutom hade jag en überkort dag på jobbet, slutade halv 2. ^^ Sånt gillar viiiiiii..
Gillar inte att ligga hemma ensam och tycka synd om mig själv, speciellt inte om man samtidigt är sjuk så in i helvete. ^^
Nä, men det är skönt att komma igång igen, dessutom är det bra för ekonomin om man slipper vara hemma. Sjuklön = kasst.

Jag har megatråkigt, jag är så uttråkad så det är inte klokt. Fy fan.

Jag färgade mitt "nyklippt-för-en-vecka-sen"-hår igår. Mörkbrunt blev det och jag är nöjd. Önskar dock att mitt hår kunde vara lite längre och lite finare.
Jag funderade på en grej när jag satt i frisörstolen förra tisdagen... Har alla frisörer slutat klippa med en vanlig tradtionell sax? Jag menar, håret känns inte så oslitet direkt när de "skär" av håret. Eller är det bara mitt hår de skär av? Tacksam för svar...

Jag får väl roa mig med att värma lite rester sen igår och typ diska. Jippie. Jag har ju bara diskat 100 diskar sen en vecka tillbaka. Suck, ge mig en diskmaskin tack.

Jag vill ha ett hus nu! Hittade ett jättefint hus i Hisings-Backa, men det låg på nätta 3,1 milj eller högstbjudande. men tja, det hade jag kunnat lägga på det huset. Kanonfint...
http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3DF308LJTH22O58B&SearchResultIndex=7
Här kan ni kika själva...

Jag ska försöka lägga in en bild på mitt otroligt icke fina hår sen. :)

Hej dåå!






image42

Här har ni, syns inte så mkt. Det enda som syns är lätt psykotiska drag... ;P



Snörvel

usch usch... ligger hemma och har världens förkylning..
kände i tisdags att det började retas lite i halsen, hostade och hade mig, sen på kvällen kunde jag nästan inte prata, var skitsvullen i halsen..
igår hade jag 38, 7 i feber, och idag har jag 38,2..
så det blir nog inget jobb i helgen för min del....

åh, jag hatar att vara sjuk.. tiden går så långsamt, och man kan inte göra nånting.. :/
aja, bara att hoppas att det går över fortare än kvickt.. nu ska jag ta och lägga mig igen.

hejhej.