Glömde!

Fan, det glömde jag ju skriva, om någon nu skulle bry sig!
Jag var hos tandläkaren igår, och gick faktiskt hem med ett brett leende!
När jag skulle betala sa dom att det gick på 280kr och jag bara vaaa?
Och så förklarade dom att nuförtiden har man tandvårdsbidrag och jag var ju inte hos tandläkaren förra året så då var det sparat till detta året + att jag hade årets bidrag också, så 880 minus 600kr i rabatt! Tjohooo!
Det SKA vara billigt att gå till tandläkaren! :)


Förlåt...

Fasen, vad jag uppdaterar dåligt, förlåt kära läsare! Känner inte att jag har så mycket ork till att skriva, och inget vettigt att skriva heller för den delen! Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig, vill ju inte tappa mina trogna 20 läsare :)

Nåväl... hmm, då ska vi se vad jag ska skriva om...
Jo, det blev ju inget Norge... blev så himla besviken! Läraren sa i onsdags på lektionen att de hade ringt och avbokat de två kommande helger dvs förra helgen och kommande helg, pga att det var barntema och vi hade väl inget där att göra då eller så, men det borde dom väl vetat om lite tidigare. Vi två som skulle åkt hade ju bokat bussbiljett redan... Så det var till att avboka bussbiljetten och ville man ha pengarna tillbaka så kostade det 75kr (?), say what?! Så jag tog ett tillgodokvitto som jag kan utnyttja när jag åker i slutet av november istället.
Jaaaaja.

Skolan går framåt den också, har börjat med modellering nu, så är det nån som har en stor, bred näsa och vill ha den smalare för en kväll, hör av er ;) Haha!
Har, som jag skrev förra veckan, fixat en domän och nu ska jag få hjälp av en kompis pojkvän att fixa ordning hemsidan! :)

Helgen som var så var jag ledig, men fy vilka sena kvällar det blev. I fredags jobbade jag till 21.15, sen åkte jag hem till mamma och satt o tjötade med henne en timme eller nått, o sen åkte jag till Hanna som var hos sin kompis på fest, var med där en stund och fick sjunga SingStar helt nykter, jisses!!! Det var jobbigt kan jag lova!! Sen precis när jag hade satt mig i bilen och skulle åka hem, så ringer min syster från Göteborg och frågar om jag kan åka ner och hämta henne. Ja visst, brummade ner dit.. sen blev det lite tjafs och grejjer, så jag var inte hemma förrän 03.30. Gääääsp.
I lördags sov jag länge, slappade i soffan, sen åkte jag med David ner till hans kompis i Gbg och så kikade vi på film, käkade pizza och godis.. muuums! Och vi åkte väl inte hem förrän 03.30 eller så.. usch, jag måste sluta med dessa sena nätter när jag är ledig... det är skitjobbigt att vända tillbaka sen! Iaf nu, när jag både jobbar och går i skolan! Blir jäkligt långa dagar, och det blir lite jobbigt att köra hem på kvällen sen... man vill ju inte köra av vägen! Jaja, det löser sig :)

Just det ja, var ju i Borås i fredags också, och shoppade upp lönen! ;) Handlade lite smått och gott, ska försöka ta kort och visa nån dag, men nu orkar jag inte.. haha! Och så har jag fått hem paket från H&M också, me liiiike. Blev lite baslinnen och t-shirts, har alldeles för lite sånt i min garderob! Men nu så.. :)

Idag har jag semester, så jag har sovit länge (fan också!), skrivit veckorapport som ska in imorgon, storhandlat för 1500kr och nu ska jag snart äta lite innan det är dags att åka till skolan igen!
Hööörs!


Domän och grejjer!

Skolan gick bra idag! Sminkade Martin (Hannas kompis) och det blev så bra så, läraren sa "Kanon!".. :))
Sen hade vi ett avstämningsprov på det vi har lärt oss hittills, vet inte hur det gick, men det kändes bra och jag skrev på alla frågor. Som sagt så kändes det bra! :)
På vägen hem höll jag på att köra på en grävling, så jag provade bromsarna på BMW:n, och dom funkade bra :) Och sen när jag var på väg till Maxi så blev jag stannad för första gången av polisen, körkortskontroll och nykterhetskontroll och det gick ju bra det med. Men varför blir man alltid nervös så fort man ser en polis (och nu var det inte EN polis, utan FEM poliser)? Jag kände hur svettig jag blev i ansiktet, hahaha. :)

Har bokat biljett till Oslo idag också, och fixat domänadress. Great! :D
Nu ska jag lägga mig och läsa vidare på 3dje boken om Edward och Bella. <3

God natt!


Annars så....

Sååå, detta är vad som har hänt det senaste alltså.
Skolan går framåt, och i onsdags gick allt perfekt enligt min lärare och Frida svävade på moln hem. :)
Nu sitter jag och funderar ut ett domännamn och det är svårt måste jag säga. Mycket svårt. Man vill ju ha något som sticker ut lite, något som folk kommer ihåg och något som samtidigt är "unikt"... eller ja, det spelar ingen roll egentligen, men ja, ni fattar. :)

Och vet ni? Nästa helg ska jag åka upp till Oslo och göra praktik på Stena Line mellan Norge och Danmark. :)) Dessutom tjänar man pengar på det och det är inte fy skam!!

Jag trivs bra med livet just nu känner jag. :)


Singstarparty!!!!

Igår hade vi Karaokekväll här hemma hos mig. Så jäkla roligt, synd bara att alla drog hem så tidigt. Den som gick sist var hon som körde och var nykter, Sofie! Tack alla för en jätterolig kväll! Jag har så ont i mina käkar idag efter allt skrattande igår.. Haha, herreguuud alltså!! Körde Singstar hela kvällen och käkade ost och kex, rökte vattenpipa, drack gott och skrattade massor... Jag har skaffat en EyeToy till Singstar... och den spelar in "framträdandet", haha och tar kort under tiden också.. och herregud vad roligt det var!!!
Här kommer bilder...
               


Sexparty!!

Förra lördagen så var det dags för det efterlängtade sexpartyt hos min nyfunna vän Evelyn!
Och herrejisses, vad roligt vi hade!! En av de roligaste festerna jag har varit på alltså.. och vi höll igång till klockan var nästan 03! Tack alla för en superrolig kväll!!
Det var leksaker högt och lågt, sång och dans och ost/kex-ätande mitt i natten och vilda pratämnen :)
Här kommer bilder från Sexpartyt!

                         


Gästabudet och Syrrans B-day!

Herregud, vad längesen det var jag bloggade!
Skärpning på mig, that is!
Senaste tiden har det inte hänt så mycket mer än jobb, skola och fest! Ocvanligt för att vara mig med fest varje helg, men skoj är det! :)

Syrran fyllde ju år i början av september och det firade vi med att gå på Gästabudet. Var inte meingen att jag skulle med ut till tältet, men fick tag på en fribiljett som syrrans kompis ville bli av med, så det var ju jäkligt schysst av henne! :) Så tältet blev det och jag hade skitkul där. Men sen kände jag att det var dags att gå hemn... men på hemvägen gick jag ju förbi hotellet, så jag gick dit för att kolla läget. Hade ju sån tur där också att det var halva priset om man hade en tältbiljett, så 50 spänn betalade jag! Hittade ett par kompisar där inne som jag hängde med resten av kvällen, jag var kvar tills det stängde! Haha! Nu kan jag iaf inte klaga på att jag inte har vart ute och dansat sen februari längre ;)
Här kommer bilder från Gästabudet:
         


Dör av trötthet

Åh fy fan vad trött jag är!
Helt sjukt... Somnade inte förrän 03 inatt och ändå gick jag och lade mig nån gång vid halv tolv.
Jobbat 7-13.30 idag, sen var det utbildning i samlingssalen, men jag höll på att somna, så jag gick därifrån!
Får skippa skolan idag, jag kommer inte kunna koncentrera mig så det känns det menlöst att åka dit. Dessutom var det "bara" repetition idag, men ändå. Och tänk om jag somnar vid ratten på väg hem...? Näe, det vill jag inte riskera, för SÅ trött är jag!

Nu måste jag hålla mig vaken till iaf 19-20.. får la storstäda lägenheten, så sover jag gött sen :)
Har ju lite disk att diska upp, och så ska man ju ha mat och sånt där. Så det blir nog bra! :)
God natt!


Some pics.

Hej hopp!
Fredagskväll.. jag har jobbat extra. Segt, men behöver pengarna! Det lönar sig lite grann iaf. :)
Veckan har gått fort, jobbat och gått i skolan i stort sett! Skolan går bra och framåt!
Nu börjar man lära sig hur, vad och varför man gör vissa grejer, och det är ju alltid bra! ;)
I måndags fick jag med mig Jehona som modell, och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Och i onsdags så ställde Hanna upp och jag är väldigt nöjd med de resultaten också!! Sorry för de usla bilderna, glömde min kamera hemma så fick ta med mobilen!







Och jag fick hem mina visitkort igår, ÄNTLIGEN!!! Fick avin redan i tisdags, skulle hämtas på Ica Maxi, men efter 3 dagar utan att de fanns där, så fick de ringa och kolla upp vart de hade tagit vägen... de fanns visst på Tobakshörnan! Smaaaart att ni inte gjorde rätt med avin!!!
Iaf så är de sjukt snygga, mina visitkort... Så nu ska jag dela ut till alla jag känner!!




Och jag är lite kluven faktiskt, har funderat på detta hela veckan....
Ska jag vara blond ett tag till eller ska jag återgå till det mörka?
Jag har varit sjukt sugen på mörkt hår denna veckan och varit jättenära på att färga igen... men så trivs jag ju så bra i det blonda.... och allt jag har gått igenom för att få det blondt!!!
Hmm, jaa... vi får se. Jag får säkert ett ryck här i helgen... ;)

Imorrn fyller ju Syster Yster år, så det blir kalas på e.m. och så blir det lite partaj på kvällen... de ska till Gästabudet som är i stan.. men jag har inte råd att följa med till tältet, men jag ska vara med på förfesten iaf.. det blir säkert skoj! :D

Tänkte slappa i soffan en stund nu, så att jag är någorlunda pigg imorrn! I helgen har jag lite läxa att fixa till måndag också, så det får jag roa mig med på söndag!

Ha en bra helg! Puss o kram