Update.

Godafton i sommarvärmen!
Tänkte sammanfatta veckan som gick..
Hände inte så jättemkt egentligen...
I torsdags åkte jag, syrran, Emelie o mamma till Åsa havsbad. Skitmysigt hade vi och bra med färg fick vi!
Såg ut som en illröd tomat på kvällen.


Fredagen var ju den absolut bästa dagen på hela veckan.
Jag, David, Sara o Hanna åkte ner vid 16tiden, åkte och käkade på Burger King, och sen drog vi oss bort mot slottskogsvallen där älskade Kent skulle spela. :) Vi var lite tidiga, så vi strosade om kring i Slottsskogen ett tag. Satte oss och tog en glass.
     

När vi kom in på området så var det ett tag kvar innan de skulle spela, så vi satte oss ner på en gräsplätt och hade det gött.
        

Thåström började spela, och ja, det var väl helt okej. Jag är inget fan av honom direkt, men det var väl en okej början på kvällens spelning. Sen när Kent kom på scenen så var det helt underbart. Måste säga att den här spelningen var mkt bättre än den vi var på i november. Men å andra sidan så är det nått speciellt med att stå på en konsert, istället för att sitta ner. Ja, ni fattar vad jag menar :)
                         

Under slutlåten "Mannen i den vita hatten (20 år senare)" så sprutade de ut massvis med konfetti och det var såå häftigt att stå bland 8000 personer, en varm sommarkväll och uppleva allting! Sjukt häftig känsla! Ett tag trodde jag att jag skulle börja grina för att det var sååå bra, men jag lyckades hålla mig! :)
Mmm, vilken kväll! Kommer leva på de minnena länge. <3
Tack för en underbar kväll, älskling o kära vänner, o naturligtvis KENT. <3

Igår så åkte jag och Sanna ut till Ömmern och la oss där några timmar för att få lite färg och bada lite också. :)
Det tog emot lite att gå i vattnet, men var bara tvungen eftersom det var sjukt varmt i solen. Det var svalkande som sjutton! Gött :)

Imorrn ska jag och pappa åka på utflykt till Bohuslän. Ska bl.a. besöka campingen som vi semestrade på under mina barndomsår. Myyys. :)


Btw, vet inte om jag har berättat om att det ska förflyttas folk hit och dit på jobbet, men en av dom blev iaf jag. :( Ska förflyttas till det stället jag var på innan, och det känns verkligen inte bra. Samtidigt ska det bli JÄVLIGt skönt att komma ifrån den avdelningen jag är på nu, alldeles för mkt skitsnack och oärlighet. Fyy alltså. Jag är så arg. Schysst att inte kunna ta en diskussion med mig, och istället springa ner till chefen och snacka. Jävligt schysst alltså. Men men, konfrontation kommer att ske och då ska det bli jävligt intressant att se om ni kan stå för det ni har sagt!

Nu ska jag äta min favvo, Frödinges kladdkaka och mysa lite med min älskling.
Sen ta hand om tvätt. :(

Ciao!

5 av 5.

Här finns en recension av gårdagens underbara, magiska konsert.


Jag älskar er!

Kent, ni är underbara.
Spelningen i Slottsskogen ikväll var helt jävla underbar.
Varm sommarkväll, utomhusspelning, ja, det är allt något speciellt med utomhuskonserter.
Fler borde satsa på det!

Fantastiskt. Jag svävar på moln.

Typiskt.

Jahaja, så typiskt. Bara för att man ska jobba som en galning nu i 2 veckor, så kommer värmen! Kunde den inte varit i helgen som var när jag var ledig?
Det är sååå typiskt! Gooosh!

Hmm, nu börjar jag nästan bli orolig på riktigt. Jag mår illa när jag inte äter, mår illa när jag äter och magkatarrsmedicinen hjälper inte. Hmm. Kanske får boka in en tid hos läkaren. Hmm.

Nu ska jag duscha. Hejs!

Bio + lugn helg.

God afton!
Helgen har varit lugn och skön. inte gjort så mkt vettigt, förutom bion i fredags kväll då.
Nu ikväll så åkte David och spelade lite poker, och jag åkte hem till Johan o Hanna. Spelade ett flaggspel där man ska titta på olika flaggor och gissa land och huvudstad. Det märktes att man inte var så bildad, haha! Men det var iaf roligt, och förhoppningsvis fastnade nåt i huvudet. :)

Bion i fredags då, Hancock (hängkuk ;P), var väl helt okej. Superhjältefilm med onaturliga krafter som inte slutade som man trodde. Mja, bättre kan dom väl hitta på? Är nästan lite trött på alla såna filmer nu.
Ser dock fram emot Batman-filmen som vi ska se på torsdag! Spännande.
Det blev ju Heath Ledgers sista film... :(



Hmm, ja, annars händer inte så mkt. Jobb hela nästa vecka typ. Spännande, eller inte.
Ska försöka skicka in min stackars kamera på lagning. Typiskt att den ska cpa sig. Grrr.
Och när lönen kommer på fredag, så måste jag investera i en ny plattång. Den jag har nu är helt världelös!! Man plattar och plattar och plattar, men håret blir inte platt! Och det trots att jag har nån kräm i håret som man ska smeta i innan. Nää, en ny plattång ska jag ha!! Har frågat min frisör om lite råd, så en GA.MA blir det!

Ja, nää, nu är det nog dags för bingen, fast jag är inte så trött egentligen.

Om 7 veckor åker vi!!! :D

Snygg för en kväll.

Hola!
Sicket partaj det blev i onsdags alltså. Alla var rätt tankade verkar det som. Jag var det iaf, och bra mådde jag inte kan jag lova. Sjukt kul hade jag iaf! Synd att Hanna var tvungen att gå hem bara. ;P
Jag kände mig sjukt snygg i mitt nyklippta, plattade hår också!
Här ska ni få se hur snygg jag var!



Syns inte så jättebra, men nu har jag iaf lugg igen och min nya hobby blir att platta håret. :)
Bowlingen var sjukt kul, något man borde göra oftare. david, den snyggingen, vann hela skiten och jag kom på 4e plats tror jag. Det var nog alkoholen som blev mitt fall där. :P
Vi drog vidare till onsdagsklubben på Hotellet, David fixade oss ett VIP-bord i en hörna, beställde in en massa jävla sprit, så det var inte konstigt att man inte mådde bra.
Tack allihop för en jätterolig kväll, får göra om det snart tycker jag!
Kvällens dåliga var att jag tappade min mobil rakt ner i toaletten, som tur var hade jag spolat innan, men ändå. Inte nice alltså. Nu har den legat och torkat i ugnen i två dagar, så funkar den igen!
Och min kamera vägrar fungera, så nu får mobilen agera kamera ett tag framöver. Får skicka in min fina på lagning, hoppas bara den blir klar innan Grekland!

Ikväll blir det bio. Imorrn blir en dag med älsklingen, å sen får vi se vad som kan hittas på. Det borde ju bli bra väder snart, eller?
Ska lägga in lite bilder på bilddagboken under helgen.

Och inte att glömma, världens bästa killkompis fyller ju år idag, och det var ju därför det var sånt partaj i onsdags!! GRATTIS JOHAN!

Imorrn ska vi fira!

Hallå hallå.
Varit bloggfri några dagar, har inte riktigt kännt vad jag skulle kunna skriva om.
Har ju mest jobbat och sovit.

Har nu 3 arbetsdagar kvar, sen är jag ledig över helgen.
Det ska bli riktigt skönt!
Jag och David pratade om att vi kanske skulle ta och se "Hancock" eller Hängkuk som vi kallar den, på fredag kväll.
Ännu en superhjälte-film. Den kan säkert vara bra. :) Ser fram emot ett biobesök med älsklingen!
Kommer mycket efterlängtade filmer på bio nu framöver.
 25 juli har Batman-filmen premiär och den ser jag verkligen fram emot!
1 augusti har Arkiv X-filmen premiär och det är också spännande att se om det blir en flipp eller flopp.
Och så har ju min älskade SATC haft premiär, och jag skulle lätt kunna se den ett par gånger till.
Hanna, intresserad? ;D

Imorrn ska vi fira min bästa kompis, Johan, som fyller år på fredag egentligen, men fira ska vi göra imorrn alltså.
Förfest hemma hos Johan och Hanna, sen bowling på Stures, sen kanske det blir hotellet. Det märker vi.
Skulle ha varit trevligt att gå ut, har inte varit ute på krogen sen juldagen (!), men hotellet 18 vette sjutton om man vill gå på alltså. Känner mig lite gammal för det. Vi får se helt enkelt hur kvällen slutar!

Har köpt en jättetråkig present (enligt mig själv), men det var svårt att hitta på något bra till Johan, eftersom han inte önskade sig något speciellt. :P Äh, det blir bättre nästa år, när han fyller jämnt!

Idag när jag kom hem från jobbet, tog jag mig välbehövlig tupplur. 3 timmar av skön sömn! Det behövdes!
Ska nog beställa tid för hälsoundersökning (det är inte första eller sista gången jag nämner det!), jag är trött jämt. Har säkert massa brist på vitaminer och sånt tjafs. Snart blir det väl att knapra piller för allt möjligt säkert.

Igår var jag ute och rensade i mitt gamla rum hos farsan.
Hittade massa gamla kort, från flera år tillbaka. Bl.a. från tiden med mitt ex. Det var lite småjobbigt att hitta dom, blev ganska ledsen. Inte just för att jag saknar honom, för det gör jag inte, utanför att det förhållandet vi hade var inte bra. Tyvärr.
Det kändes lite lättare när jag satt där, rev sönder bilderna och kom fram till att det är skönt att det tog slut. Det var bra för oss båda. Ingen av oss mådde bra. Nä, jag kan inte påstå att jag saknar vår tid tillsammans. Nu i efterhand så undrar man bara varför vi var tillsammans så länge. Tråkigt att säga det, men så känns det för mig. Jag tror inte att någon av oss var kär i den andre det sista året, minst. Det var bara en vanesak....
Enough about that.

Imorrn ska jag klippa mig!! Ringde idag med förhoppningar om att just få tid imorrn, och tänk, imorrn blev det!
Ska bli skönt, ser nästan ut som svinto i huvudet nu. Håret står åt alla håll, och jag har ju lite självfall och det ser verkligen inte klokt ut. Jag orkar inte platta håret varje gång jag ska väg, så jag ser inte klok ut med mina hårtestar flygandes här där och där. Gosh.
Funderar på om jag ska klippa lugg. Skulle jag ångra mig så är det ju bara att kamma den åt sidan. Hmm... jaa.. vi får väl se.

Nu ska jag fixa mig lite att äta. Sen blir det nog lite tv, innan det är dags att sova igen! :D
Kanske uppdaterar på tors med lite bilder.

Puss o kram.

Älskar dig, David!! <3

Jobbhelg.

Bläää..
I helgen ska jag jobba.. hur tråkigt som helst!
Hade hellre varit ledig när alla andra är lediga.

Jag  tror att jag har fått magkatarr, kan vara en orsak till att jag har mått illa ända sen i måndags.
Bajs också. Då måste jag gå till apoteket imorrn och slösa pengar. Gaah.

Ja, mycket annat är det inte att tala om nu.
Eller jo.

Jag har varit godisfri i 5 dagar nu! Jag är stolt över mig själv :)
Dessutom har jag cyklat 1 mil gånger 2. Siktar på en mil till innan veckan är slut.
Ja, det kanske kan bli beach 2008 i september ändå?

Namnsdag

Idag har jag minsann namnsdag, mitt andranamn Eleonor.
Grattis mig själv. :)



Rhythm of the night

Vilket skönt gäng alltså!!!



Grym cover!!

Äntligen är den min igen!

Min mobil har hittat hem från lagningen!!
Woohoo!
3 veckor tog det typ, och måste säga att jag trodde det skulle ta mycket längre tid.
Åhh, jag är såå glad!!

There must be love.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, så ser jag lite av Carrie's och Mr. Big's förhållande i mitt.
Upp och ner som en jävla berg-och-dalbana.
Ibland svävar man på moln och ibland vill man bara sticka ifrån allt och aldrig mer se tillbaka.

Men så enkelt är det inte.
Det är då man tänker på alla de underbara stunder man har tillsammans, alla underbara egenskaper som han har, och varför jag älskar honom så mycket som jag gör.
Jag vet att jag har hittat rätt, och jag försöker göra allt för att det ska fortsätta vara vi.
Äkta kärlek, det är vad det är.

Nothing can tear us apart.

Härlig dag.

Jag fixade en semesterdag idag, kände igår att jag var helt slutkörd.
Man är ju inte ung längre, och kan inte jobba hur mkt som helst, som man kunde för några år sen, när jobba var det enda man gjorde.
Skönt med semester. Jag, Hanna och hennes lillasyster åkte ner till Åsa havsbad. Såå gött. Köpte med oss ett par strandstolar och bredde ut oss på klipporna. Kan inte beskriva hur gött det var. Klarblå himmel, gassande sol och en härlig utsikt över havet.



Efter några timmar, kom det en massa moln, så vi bestämde oss för att åka hemåt.
 Vi stannade till på Triumf glass, i Sävedalen, och köpte oss lite glass, och då tittade solen fram igen. Typiskt. :P
Vi tog en sväng till Allum också, vi spenderade 3 timmar där!
Fick köpt mig lite nödvändiga grejer:


Klänning och tights -    Söta ballerinaskor -             Nagellack, manikyrset,
Indiska.                           Skopunkten                          ögonskugga från H&M
               

 


Hårinpackning - Kicks        Små söta shorts 
Ring + armband - Glitter     Sisters
     

Känns nästan som att jag har snöat in lite på rosa nu :)
tycker det är himla fint, när man är brunbränd och sådär.
Jag jobbar på brännan, och sen åker vi ju snart till Rhodos. Bara 10v kvar :)

Ledig i helgen, gött det. Sen börjar helvetet.
En tjej som skulle jobbat hos oss i sommar, kommer inte att jobba hos oss som det ser ut nu, så jag har tagit lite extraturer + att jag har några turer i Stenkullen också. Kommer vara ledig sammanlagt 5 dagar i hela juli. Men det blir gott med pengar sen, lagom till resan. ^^

Tänkte ta mig ner till playan imorrn iaf. Ta vara på de få soltimmar man får.
Ikväll blir det bara lugnt. Blev helt matt så fort jag kom innanför dörren förut. Slänger mig nog i soffan och fortsätter med SATC-boxen. :)

Ha en underbar helg!!
Puss o hej.