Mando Diao

Min favoritlåt just nu:
Mando Diao
Dance with Somebody


Utmattad.

Shit... detta är nog bland det värsta jag varit med om.
Men vill man bli fin får man lida pin.
Synd att jag har så låg smärttröskel, tänk vad mycket lättare det hade varit om jag inte kände smärta alls.
Fick avbryta efter 2½ timma och en halvfärdig tatuering. Men tänk, så fint det blir när det är helt klart!
Nästa gång ska jag ha med smärtstillande salva!
Såhär ser det ut änsålänge:



Om 2 veckor åker jag och salvan Embla dit igen och gör klart resten!
Jag längtar tills allt är över...

Uscha!

Nu börjar jag nog bli sjuk, på riktigt.
Har ju känt mig lite halvkass det senaste, men nu idag känns det som om jag har något på gång.
Känner mig varm, fryser, tung i huvudet, går runt och hostar, ont i halsen.
Tog tempen när jag kom hem, men ingen feber. Känns som om jag skulle ha det.
Det är så typiskt, det kommer lixom lagom tills imorrn. Grrr.
Så ikväll ska jag inte göra nånting alls där jag behöver anstränga mig, skulle tvättat, men det kan jag göra en annan dag. Måste, måste, måste vara kry tills imorrn!!!
Såå, jag ska ta ett långt varmt bad, sen ska jag lägga mig i soffan med kudde och täcke och bara zappa!
Skönt att jag är ledig två dagar nu iaf.
Tjarå.

Insikt.

Borde väl egentligen sova, men det är tråkigt.
Jobbar 7-21 imorrn, 14 härliga timmar. Eller inte.
Har iaf kommit på att det är gött att vara ledig emellanåt, och det är inte illa för en arbetsnarkoman som mig. ^^
Nej, slit dig från datorn nu, människa.
Dax för sängen.
God natt!

Can't get enough.

 



Mmm... smaskens.

Lugn o skön helg.

Har klarat mig undan magsjukan änsålänge, peppar, peppar. Hoppas man slipper den skiten alltså. Man får ju t.o.m karensdag om man blir smittad på jobbet.. så borde det absolut inte vara! Grrr.

I fredags kväll var jag me syrran o hade filmkväll. Vi gjorde egen pizza, käkade massa gött godis och glodde på 3 filmer, alla var helt okej. Fast den sista vi kollade på var jobbig på nått sätt, psykiskt påfrestande typ. Men bra var den, den heter "Transsiberian". De andra filmerna vi kollade på var "Jiddra inte med Zohan" och "P2"..

Igår gjorde jag typ ingenting, slappade typ bara.
O idag har vi varit hos Davids mamma och firat henne, hon fyller år idag! Grattis! Fick god mat och lite annat gott! :)
David stack till kasinot och jag brummade hem i syrrans bil som jag hade lånat dagen till ära.

På onsdag är stora dagen! Jag ska äntligen tatuera mig, och jag börjar bli så nervös. Men jag ser fram emot det ändå... minus smärtan. :) Sen bestämde jag o Hanna att vi ska åka ner till Göteborg o pierca oss. Jag har ju aldrig haft hål i öronen, så jag tänkte ta det nu! Det börjar bli dags för det känner jag. :) Hoppas bara att det läker fint, orkar inte med massa meck igen som jag hade med naveln o ögonbrynet. Det tog ju typ ett helt år för dom att läka!!
Här får ni se en fin fjäril som jag ska ha.. hittade den på min favoritsida,och snälla Peter hjälpte mig med den.



Ska ha 6 st som flyger upp över ryggen, o de ska symbolisera min familj. Familjemedlemarna ska utmärkas med deras favoritfärg, så det blir alltså 6 st olika fjärilar med varsin fin färg.. Gaah, kan knappt bärga mig tills det är klart!!
Längtar... och jag kommer naturligtvis lägga upp bilder när det är klart! :D

Nu funderar jag på om jag ska åka o handla lite cola o choklad. Är grymt sugen på det... hmm.
Hejdåå.


Inget bra besked alls....

Dagen började så bra.. stack till gymmet vid elva-tiden och körde ett bra pass.
Gick sen till mamma, lånade duschen och satt o tjöta lite...
Gick till jobbet, var på ganska gott humör faktiskt... kommer dit och får höra den goda nyheten att en av vårdtagarna har magsjuka. Yeahj.
Och alla som känner mig vet hur inbillningssjuk jag är och visst fan bubblar det borti min mage...
Det är bara att korsa fingrar och tår, har tagit massa vitpepparkorn och sköljt ner med en massa vatten, tvättat och spritat mig, och handskar och förkläden och hej o hå, hoppas bakterierna INTE gillar mig speciellt mycket och håller sig borta. Jag vill inte ligga magsjuk!

Vi får väl se hur jag mår imorrn, om det blir nått jobb eller inte.
Ciao.

Kreta, tjejkväll o jobb.

Sedär ja, en ny blogg håller på att skrivas.
Det var ju på tiden!
Mkt har hänt sen sist...

Var och ändrade min tatueringstid till den 28e istället för 29e.. hade dubbelbokat mig.
Ser fram emot det jättemkt, fast ändå inte.. jag hatar smärta. Haha!

I lördags träffade jag Frida o Kamilla.. var jättetrevligt!! Käkade tacos o en massa godis!! Fick tjötat en hel del, då det var ett bra tag sen vi sågs sist! Måste ses snart igen! :))

I lördags ringde dom från jobbet och kollade om jag kunde komma in o jobba på söndagen, mot kvalificerad övertid förstås, och de pengarna kan man ju bara inte tacka nej till. Så jag jobbade söndag kväll.

Sen en annan helt hysteriskt rolig sak är att jag drar till Kreta den 23 april med Sara, Emelie o efter mycket tjat, även Hanna! :))
Fick mejl från Ving i fredags om att de hade Happy hour nu idag, och så satt jag o kollade igenom listan på de resor som de hade rabatt på och hittade ett jättemysigt hotell på Kreta för bara 2500!! Så jag frågade först David, men han hade ingen lust att åka iväg, och då frågade jag Sara. Hon ville gärna ha med Emelie, så visst sa jag. men då var ju bara problemet att jag ville gärna ha med nån mer så att jag inte skulle känna mig som 5e hjulet.. frågade massa folk, men ingen kunde... så jag frågade Hanna och har nog lyckats övertala henne faktiskt. :D
Sååå, idag har jag bokat resan och allt som allt gick det på lite drygt 3000kr per skalle! Helt perfekt!!
Så 23 april drar vi iväg en vecka.. det ska bli sååå roligt!! Det blir en riktig tjejtripp! :D



Såå, det var väl mest det jag hade på hjärtat.
Nu ska jag fortsätta städa lite här hemma.
Puss o kram!

Nytränad!

Nyss hemkommen från gymmet. Har kört ett hårt pass (enligt mig själv, haha) med fokus på armar o rygg. Jag känner mig så töntig när jag tränar, för jag är så klen! Jag orkar knappt ta en skivstång med 2,5kg på varje sida. HAHA! Men det är ju därför jag går på gymmet, för att bli starkare! Men ändå... jaja, det dröjer väl förhoppningsvis inte så länge innan jag får muskler och kan öka vikterna.
Har hittat en ny favvomaskin också, som fokuserar på RUMPAN! Yeaaahj! Me love it. Får se imorrn om jag har fått lite träningsvärk i rumpan, för då vet jag ju att den funkar! :D

Och en annan rolig sak, jag var och bokade tatueringstid igår!!!!!! Så tors den 29e januari ska jag gadda mina små fjärilar på ryggen!!! :D Jag lääääängtar (med viss rädsla) tills dess!! Jag avskyr allt som har med smärta att göra, men lik förbannat så ska jag ändå gadda mig igen. Hahaha! Nåja, får se om han vill gadda med lite bedövningssalva... annars lär jag iofs få bra rumpmuskler där och bättre orgasmer.. haha... Knipövningar är bra har jag hört!

Idag ska jag börja en ny "utbildning" genom jobbet, "Aktivitet och självständighet" heter den och den går väl mest ut på att vi ska diskutera vad vi kan göra bättre för de gamla så att de gör mer själva osv.. Och då börjar man fundera.. om de gör mer själva (är väl iofs jättebra om de klarar så mycket som möjligt själva), kommer kommunen dra ner ännu mer på personal då?
Det återstår att se!

Hörs!
Puss o kram

Tji fick jag!

Jag hade planerat en myskväll med mig själv i soffan framför tv'n. Och för första gången hade jag bestämt mig för att kolla på Let's Dance, har bara sett något enstaka avsnitt förut... laddat upp me lite godis o dricka, kudden och täcket var på plats... och tv'n har ballat ur. Det gick inte att kolla på varken Tv4 eller SVT1, så varken Let's Dance eller På Spåret gick att titta på. PÅ 5an körde de en gammal repris av CSI och det avsnittet har jag sett typ 3 ggr, och Singalong på 3an vägrar jag titta på. Såå, jaa, det var min myskväll det. Har suttit framför datorn istället och surfat runt. Fick kollat på Let's Dance på nätet i efterhand. Yeahj.
Men måste bara säga, fy fan, vad Hasse Aro är kung alltså. Han visade en helt annan sida av sig själv, jag är imponerad. Trodde faktiskt att han var lite av en torrboll eftersom man nästan bara ser hans allvarliga sida i Efterlyst. Men han är ju gryyym! :D Hejar på honom! Lätt!

Nää, ska väl snart krypa ner i sängen, jobbhelg väntar. Börjar halv ett imorrn, gött, men sen på söndag har jag delad tur. Mindre gött.
Ha en bra helg allihop!

Kramar

Charter-Svein.



Alltså, han är såå rolig!! Jag kan inte annat än att asgarva!!

Städar undan julen.

Ja, nu får det faktiskt vara nog.
Julen är förbi för längesen och jag har tröttnat till tusen på alla julsaker.
Har fått plockat ner stjärnor och stakar, julgranen är nere och det är bara gardinerna kvar.
Men jag tänkte låta gardinerna i vardagsrummet hänga uppe ett tag till, tycker de är så fina! Man kan ju faktiskt ha dom även fast det inte är jul! Det var min tanke när jag köpte dom också!
Men annars ska allt ner i källaren!

Har inte känt av nån förkylning mer än lite torr i halsen. Får hoppas att det inte bryter ut alls. Skulle vara så typiskt nu när jag har kommit igång med träningen och allt.
Har fått gjort en hel del här hemma idag, tvättat ALL tvätt, diskat ALL disk och ska snart göra resten av hemmet fint, ska bara ner och slänga in julsakerna i källarförrådet.

Vaknade upp i morse och det var vitt ute. Tänkte att nu får la det ändå ligga kvar ett tag? Men inte då, nu är all snö borta.
Och just det, fy sjutton vad halkigt det var ute igår!! Tack och lov, hade en snäll granne satt upp en lapp på portdörren att det var ishalka ute! Så snällt, så man inte halkade det första man gjorde när man steg utanför dörren.
En positiv sak med halkan var att det var roligt att köra bil! :))

Nää, ska fortsätta här nu. Ledig imorrn, härligt. Sen jobbhelg, mindre trevligt.
Hejdåå.

Börjar bli sjuk?

Somnade gott igår.. först i soffan vid sju-tiden, vaknade vid halv tio och somnade gott igen vid elva. Det var underbart att få sova! :D
Men nu känns det tyvärr som om det är min tur att få den där hemska influensan som alla andra har... det var väl iofs väntat, men ändå. Inget kul att vara sjuk.
Så idag tänkte jag göra så mycket som möjligt här hemma, så att jag kan kurera mig tors o fre, eftersom det är jobbhelg denna veckan.
Tänkte plocka bort granjäveln (ja, den har fått det namnet.), men är lite kluven om stjärnorna ska få hänga kvar över helgen eller inte. Vi får se... är rätt trött på allt vad jul heter, så det blir nog att de åker ner. Sen ska jag dammsuga och städa badrummet, det var ett tag sen... Och om det inte har brutit ut något imorrn, så ska jag tvätta! Det var ett väldans tag sen! Nu är det så mycket att tvätthögen växer utanför tvättkorgen... oops.
Får skylla på jul o alla helger. Hehe. Har ju trots allt jobbat hur mycket som helst och haft mina dagar uppbokade och så har man ju dagar då man faktiskt inte har lust att göra nånting alls, vilket inträffar ganska så ofta :)

Nu ska jag laga lite mat, börjar bli gött hungrig.
Puss o kram

Kan jag få sova?

Efter 2 nätter med sjukt lite sömn, så hoppas jag att jag ska kunna få sova inatt, dvs måååånga timmar.
Jag gjorde inte misstaget att lägga mig när jag kom hem från jobbet, utan satt vid datorn en stund, tills Emelie ringde och sa att det var dags att gå till gymmet. Kom dit och började min 45minuters promenix på löpbandet, men fy alltså, mina ben var som två stora stockar som inte ville röra på sig. 25 minuter och 2,5km senare la jag av.
Och nog är det något konstigt med mitt ena ben iaf, foten är helt... svullen? Nja, inte rätt ord, men den vill inte böja sig ordentligt. Mjo, lite svullen kanske. Och så började jag tänka efter, men det är ju inte den foten jag bröt sommaren 05, (den var lite mysko efteråt, mest kanske för att jag inte skötte rehab som jag skulle), så vad är nu felet? Nya skor kanske behövs.... ? Jaja, vi tar det en annan dag.
Tänkte faktiskt krypa i säng om en stund... har tagit ett varmt skumbad, bodyscrubat mig, tagit ur linserna och jaa, lite väl tidigt är det nog att sova...

Nog jiddrat!
Hejdåå.

Det gick inte idag heller.

Nej, jag kunde visst inte somna inatt heller.
This sucks.
Dessutom är det iskallt och våra element är kassa. Skit.
Jaja, 4½ timma kvar tills det är dags att gå upp.

Hejdå.


knasig dag.

Fy sjutton vad ägg och bacon är gott! Hade jag fått bestämma hade jag levt på det. ^^

Idag har varit en knasig dag. Jag lyckades vända på dygnet i helgen, vilket slutade med att jag somnade sent i natt, närmare bestämt runt halv fyra och jag skulle upp kl sex. Härligt läge alltså. Men upp kom jag, och hade världens huvudvärk, lyckades ta mig till jobbet och arbeta mig igenom dagen, slutade iofs tidigt också, så det var ju bra! :)
Gick till stan, köpte linsvätska och åkte hem sen och sov i 4 underbara timmar!
Får se hur det går att sova ikväll, tror inte det är några problem, men man vet aldrig.

Alla är sjuka nu typ, det är väl bara en tidsfråga innan jag blir det också. Tycker faktiskt att jag börjar känna lite i halsen och att det kliar väldigt mycket i min näsa. men som ni vet, så är jag hypokondriker (big time), så att det kan mycket väl vara ren inbillning.

Nää, imorrn ska jag faktiskt masa mig till gymmet. Har sagt att jag ska göra det hela helgen, men i.o.m att jag vände på dygnet så var man helt seeeg när man väl vaknade och klockan var så mycket som två-tre på eftermiddagen. Men imorrn är jag ju ledig hela eftermiddagen, slutar redan halv två, så då kan jag faktiskt åka till gymmet redan då. ;)
Har ni tänkt på det, att i tankarna går det hur bra som helst att träna, springa och man orkar hur mycket som helst och då känner man sig peppad, men när det blir verklighet så orkar man typ ingenting. Eller är det bara jag? Haha.
Jag orkar typ springa kanske 10m, sen är jag helt slut. Haha, eller som när jag vill träna på Crosstrainern så är jag hur peppad som helst, men när jag väl står där så är jag helt död efter bara ett par minuter. Helt sjukt.
Nää, ändring ska det bli. Jag ska faktiskt försöka springa lite på löpbvandet imorrn, men det kommer bli pinsamt. Haha.

Enough.
Ciao!

Resumé 2008.

Januari
*I början av januari bokade vi semesterresa till Thailand... behövde lite semester.
*Upptäckte ny bra musik, bl.a. Familjen.
*Annars mest jobb.
*Hittade ingen bra bild på mig från denna månad.

Februari
*Började träna, lagom till semestern, men det gick väl sådär, försökte även bli av med mitt sockerberoende.
*Blev sjukt glad när Häggqvist/Johnsson missade sin placering i melodifestivalen, moahahaa. Jag är inget fan av Carola!
*Lirade mycket Guitar Hero.
*Bokade tatueringstid hos Vilda i Vårgårda.
*27 februari stack vi på vår semester till Thailand. :)


Mars
*De 2 första veckorna i Mars var vi i Thailand. Asgött med semester, trots att jag blev sjuk och fick besöka sjukhus där. Men efter en veckas kur med Antibiotika så var jag fit for fight igen, synd att det bara var några dagar kvar tills vi skulle åka hem då. :(
Bättre lycka nästa gång :)
*Fick reda på att min gamla klasskompis Oskar hade tagit livet av sig.. R.I.P... Så det blev begravning då också. :(
*Köpte lite nya möbler.
*Jessica fyllde år och det firades med lite partaj.
     

April
*Gjorde en andra tatuering, ett litet hjärta med 3 små noter i, nere på magen. Sjukt vad ont det gjorde, men helt klart värt det.
*Var jäkligt sugen på att köpa ny bil, en Peugeot 307CC... men det blev inget efter mycket velande.
*Vi budade på några lägenheter, men det blev inget...
*Maskeradfest ute i Norsesund hos Kajsa o Peter, riktigt roligt!
*Knakade lite i förhållandet.
*Första grillkvällen i slutet av månaden, mys!
*Fest hos en jobbarkompis, hade skitkul!!
       

Maj
*Spenderade mycket tid ute i Lövekulle i det underbara vädret..
*Första besöket på Liseberg med Daniel o Sofie.
*Syrran åkte till Miami med Luana, göttegrisar!
*Jobbade sjukt mycket.
*Gjorde min efterlängtade tatuering. Sjuuukt nöjd!!
*Älsklingen fyllde år.
*Hade bredvidgångar på ett nytt jobb i Stenkullen. Personlig Assistent.
*Fiasko för Sverige (igen) i Eurovision. Grr. Men Frankrike var ju bra iaf :D
*Det var underbart väder nästan hela maj... sola, sola, sola!
*Blev gammelfaster till en liten Emilia.
*David lånade en Porsche för ett par dagar...
*Tjejkväll med karaoke hos Hanna.. såå jävla kul alltså!!
           

Juni
*Fick skatteåterbäring, och det firades med lite shopping. :)
*Sköna vädret fortsatte.
*Började på riktigt det nya extrajobbet i Stenkullen.
*Potatisfestivalen.
*Jag fyllde 23 år... fick massa fina presenter!
*Sex and the City-filmen hade premiär!! Lovely!!
*Väldigt trött på jobbet... besparingar och shit.
*Vi bokade ny resa....

        

Juli
*Sommar o sol... mycket jobb, var ledig typ sammanlagt 5 dagar i hela juli.
*Några åkturer till Åsa havbad blev det.
*Me went nuts och klippte lugg igen. ^^
*Bästa vännen Johan fyllde år och det firades med pompa och ståt! Vilken kväll! Hahaha! Mobilen fick sig en blöt kväll också, den stackarn! *ASG*
*Nya Batman-filmen hade premiär och den var ju asbra!
*Kent spelade på Slottsskogsvallen. Vilken underbar kväll...
                 

Augusti
*Rensade min garderob, välbehövlligt!!
*Konstaterade att Gräfsnäs är ett stort getingbo.
*Blev besatt av OLW's Sourcream & Pepper-chips.
*Drömde massa konstiga drömmar, mest mardrömmar.
*Flyttlängtan i massor
*Mammas katt Sotis avlivades.. stackaren var sjuk.. :(( R.I.P..
*Ny kisse flyttade in hos mamma, en liten Frazze.
*Fick reda på att jag skulle bli förflyttad den 1/9. Skitsnack på jobbet, fy fan alltså.
*Firade 3 år med min älskling! <3
     


September
*Förflyttning på jobbet.
*Semester!! 1 vecka på Rhodos.
*Överraskade syrran med en födelsedagspresent, tatuering!
*Dop av lilla Emilia i Uppsala. Roligt att träffa släkten!!
*Nathalie Johansens kropp hittades nedgrävd på en åker... fy fan.
*Ett besök i Ullared hanns med också.

              

Oktober
*Syrran flyttade och det firades med lite fest.
*Johan och Hanna fick hem sin lilla Kapten... såå söt.
*Syrran tatuerade sig! 2 snygga stjärnor.
*Såg Frölunda-Färjestad i Scandinavium.. spännande match!
*Fick reda på att jag förflyttad igen, tillbaks till min gamla avdelning. Jisses.
*Halloween började planeras.
*Invigning av Storken-huset. Massor me folk.
*Blev en Tradera-nörd.
        

November
*Halloween. Blekte mitt hår ett antal gånger, närmare bestämt 5 gånger, och sen färgades det Rosa. :)
Jag, Sara o Hanna hade skitroligt tillsammans. :D
*Nya Bond-filmen hade premiär, och det var efterlängtat! Den var dock inte så bra som jag trodde att den skulle vara. :(
*Ressugen igen..
*Funderar på att börja plugga.
*Färgade håret igen.
*Slutade med kolhydrater och åt bara fett och protein. Höll väl ett par veckor, sen var det tråkigt.
*Blev sugen på ny tatuering..
*Budade hem en skitsnygg skinnjacka.. :D
             

December
*Upptäckte The Killers. Mums...
*Käk på Musses med vännerna! :)
*Hann med ett besök i Ullared
*Ett par Singstar-kvällar avverkades här hemma.
*Började träna igen.
*Trodde jag var gravid pga ömma bröst, lätt illamående m.m., men det var nog ägglossning och pms, för på juldagen fick jag mens, BIG TIME.
*Repade bilen igen... SMART!
*Snön kom och försvann lika fort...
*Firade jul på diverse ställen, inklusive jobbet.
*Mycket jobb denna månad.
*Nyårsafton med älskling och vänner.
                            


Det var det året och nu är det dags för ett nytt år!!
Hoppas det blir ett ännu bättre år och att mina drömmar slår in! :))
Puss o kram