Lugn o skön helg.

Har klarat mig undan magsjukan änsålänge, peppar, peppar. Hoppas man slipper den skiten alltså. Man får ju t.o.m karensdag om man blir smittad på jobbet.. så borde det absolut inte vara! Grrr.

I fredags kväll var jag me syrran o hade filmkväll. Vi gjorde egen pizza, käkade massa gött godis och glodde på 3 filmer, alla var helt okej. Fast den sista vi kollade på var jobbig på nått sätt, psykiskt påfrestande typ. Men bra var den, den heter "Transsiberian". De andra filmerna vi kollade på var "Jiddra inte med Zohan" och "P2"..

Igår gjorde jag typ ingenting, slappade typ bara.
O idag har vi varit hos Davids mamma och firat henne, hon fyller år idag! Grattis! Fick god mat och lite annat gott! :)
David stack till kasinot och jag brummade hem i syrrans bil som jag hade lånat dagen till ära.

På onsdag är stora dagen! Jag ska äntligen tatuera mig, och jag börjar bli så nervös. Men jag ser fram emot det ändå... minus smärtan. :) Sen bestämde jag o Hanna att vi ska åka ner till Göteborg o pierca oss. Jag har ju aldrig haft hål i öronen, så jag tänkte ta det nu! Det börjar bli dags för det känner jag. :) Hoppas bara att det läker fint, orkar inte med massa meck igen som jag hade med naveln o ögonbrynet. Det tog ju typ ett helt år för dom att läka!!
Här får ni se en fin fjäril som jag ska ha.. hittade den på min favoritsida,och snälla Peter hjälpte mig med den.



Ska ha 6 st som flyger upp över ryggen, o de ska symbolisera min familj. Familjemedlemarna ska utmärkas med deras favoritfärg, så det blir alltså 6 st olika fjärilar med varsin fin färg.. Gaah, kan knappt bärga mig tills det är klart!!
Längtar... och jag kommer naturligtvis lägga upp bilder när det är klart! :D

Nu funderar jag på om jag ska åka o handla lite cola o choklad. Är grymt sugen på det... hmm.
Hejdåå.


Kommentarer
Postat av: frida

vadå bara?? du och kamilla och mina hundar är inte äckliga=)

2009-01-25 @ 21:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback