Borås djurpark.

Kom hem sent inatt, fick sitta med mormor på akuten.
Kom hem till henne igår eftermiddag, och hon kunde inte resa sig ur sängen. Hon hade så ont i höften, hade inte ätit på typ 2 dagar, slarvat med sina mediciner, och var alldeles svullen av allt vatten hon hade i kroppen. Stackars lilla mormor. Så nu ligger hon iaf inlagd ett par dagar på sjukhuset. Ska dit imorrn e.m. och hälsa på henne.

Sov länge idag, och det var lovely!! Har ju ställt klockan varje dag i ett par veckor nu, så det var riktigt skönt att å sova ut.
Kände inte alls för att ligga på stranden idag, så jag och älskling bestämde oss för att åka till Borås Djurpark!



                     

Det började regna sen och åska lite, så vi fick ta skydd i ett hus på lekplatsen, satt där en stund, men sen orkade vi inte mer, så vi raskade iväg i snabb takt mot utgången.




Nu ska vi strax iväg på bio.. och denna gången blir det nya "Transformers"-filmen! :)
P&K

Ny favorit.

Med ca en månad kvar tills konserten på Ullevi, har jag lyssnat ihjäl mig på den här låten.



Enjoy.

Sol och bad.

Ja, herregud, vilket underbart väder vi har haft denna veckan!
Lite jobbigt att vara på jobbet i 30 graders värme, gå in i de gamlas lägenheter där de sitter och fryser med filtar och duntofflor på sig, där de vägrar ha något fönster/balkongdörr öppet. Shit, alltså. Det är plågsamt!

Fredagen spenderade jag iaf på Lygnared, och det var toppen! Tog första doppet för i år, och det var iskallt, men väl behövligt! :)) På kvällen tog jag det bara lugnt, var rätt seg efter stranden faktiskt....
Igår började jag jobbet 12.30 så det var inte mkt som hanns med då.
Idag hade jag delad tur, så jag har spenderat typ 5 timmar på Playan... det var gött som sjutton alltså. Och jag badade ett antal ggr, lite goare idag än i fredags. :)) Och det märks att man har fått färg, så jag tänkte hoppa i ett kallt (någorlunda iaf) bad nu...

Imorrn blir det jobb igen, sen stranden förhoppningsvis och på tisdag ska jag och ett par kompisar åka till havet! :)
Det var allt för nu. Händer inte jättemkt... jobb, sol och bad :)

P&K

It's my birthday!

Japp, idag vaknade jag upp och det var min födelsedag!
"Tänk idag för XX år sen....." är visan man hör varje år, och imorrn när det är lite kalas så lär jag får höra det igen!
Har jobbat idag, var en rätt go dag faktiskt.. och för första gången på några år så regnade inte denna dagen bort utan det var skööön värme ute! :D
Hade med mig lite god tårta till mina arbetskompisar, men den var lite sölig. :P
God var den iaf!
Sen åkte jag hem, plockade upp David, och så åkte vi och köpte en liten prinsesstårta på Maxi och åkte hem till Johan och Hanna! Fick en häftig present av dom, nämligen 6 kommande nummer av Scandinavian Tattoo Magazine (tror jag det heter)! Gryymt. kanske kan hitta lite inspiration till nästa tattoo? :))

Skulle egentligen träffat lite kompisar och slappat ute idag, men jag har nada ork känner jag. Blev allldeles för slö...
Fast snart måste jag åka och handla till tårta nr2....

Fick jättefina örhängen av David i present! Tyvärr var de lite stora när man väl hade på sig dom, så ska åka och titta om jag kan byta in de till några andra, imorrn.

Byebye!

Smink.

Kan inte sluta titta på mina bilder från igår...
Jag tror aldrig jag har varit så snygg nånsin! :)
Detta var väldigt bra för mitt självförtroende märker jag.

Och jag har kommit på en sak.
Jag som älskar att sminka mig, sminkade mig alltid förr, även om jag bara skulle ner i tvättstugan eller gå till affären, varför sminkar jag mig inte oftare? Oftast blir det att jag går upp för sent när jag ska till jobbet, och orkar helt enkelt inte. Så det hela slutar med att jag ser ut som ett vrak :)
Så, jag ska helt enkelt börja sminka mig lite oftare... det gör stor skillnad faktiskt! Sjukt stor.
Jag är ju ändå mån om hur jag ser ut, jag fattar inte riktigt varför jag slutade med det... latheten tog nog över gissar jag.

Så, idag är jag snygg!
Ska möta upp pappa om en stund, sen blir det att gå till jobbet och ha APT. Lika tråkigt som vanligt. :/
Sen skulle vi nog eventuellt gå ut och äta med jobbet, men vi får väl se det blir nått.

Hejdåå.

Modellande.

Ja, som ni ser nedan, har jag lekt modell idag!
Kommentera gärna :)

------

Alla dagens bilder ligger på:
http://miss-frida.bilddagboken.se

She's a model.














2 veckor som sjukling.

Oj, nu var det en vecka sen senast.
Har roat mig med att vara sjuk, gå på bröllop, vara lite mer sjuk, lite shopping och jobb såklart.

Ja, jag blev ju som sagt sjuk förra veckan, lagom till bröllopet. Typiskt. Fast jag hade ju varit lite lagom förkyld en vecka innan dess, så nu har jag varit förkyld i 2 veckor. Inte roligt måste jag säga. Och det skumma är att jag fortfarande är lite svullen i halsen, har grym huvudvärk emellanåt och är otroligt trött (men det är väl så när man har nån slags infektion i kroppen). Så fort jag lägger mig ner eller sätter mig ner så vill ögonen åka ihop. Jobbigt.
Ringde VC igår, men de ville bara skriva ut Mollipect (slemlösande) till mig, men jag har lixom inget slem att lösa upp, så jag vet inte riktigt varför jag ska ha det. Så tack för den hjälpen. Undrar om dom också går under det där avtalet "100kr i bonus per patient"?

Bröllopet då, helt fantastiskt! Sofie o Daniel var så vackra, och dom ÄR så vackra tillsammans. De passar otroligt bra ihop, och klart att det kommer hålla hela livet! :D
Maten var väl sådär, inte det godaste jag ätit och så var den lite ljummen bara. :/ Jag var nykter hela kvällen, men jag hade lika trevligt för det. Hade nog varit lite roligare om jag hade varit frisk, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Det var ganska roligt att sitta och titta på fulla människor! ;)
Får tyvärr inte lägga ut några bilder här från bröllopet, men ni får lita på mitt ord istället! De var otroligt vackra! :)

Har inte hänt mkt annars i veckan, jag har mest jobbat och sovit. Har varit helt slut. Hostan har väckt mig mitt i nätterna och det har tagit en stund innan man somnat om.

Idag har jag o Hanna varit i Borås. Vi gick förbi en frisörsalong som hade drop-in och vi båda fick samma infall och gick in och klippte oss. Jag skulle egentligen klippt mig i fredags, men eftersom jag var sjuk (jaja, nu vet ni det :P) så fick jag avboka det. Bra frisör, men jag fattar inte. Alla frisörer jag går till stylar mig så att jag ser tantig ut!!! Idag såg jag ut som en svamp när jag gick ut därifrån! Gaaaah! Blir lika förbannad varje gång!!

Nu ska jag platta mitt hår och sen bege mig ner till stan en sväng, kanske ta en cider i öltältet med några vänner. Potatisfestivalen börjar ju idag! Och jag som jobbar hela helgen missar den... iofs inte så mkt att ha längre, det är ju samma sak varje år, men man måste ju ändå gå ner och äta LANGOS! Muuums!

Ha en bra helg!
P&K

TYPISKT!

Så jävla typiskt va!! Jag är sjuk!!
Kände nästan det på mig, lagom till bröllopet och allt. Gooosh!
Jaja, bara att hoppas på att febern håller sig borta och att hostattacker och snor håller sig i schack.
Tog min första (och förhoppningsvis enda för i år) sjukdag igår. Usch, jag drar mig alltid för att ta ut sjukdagar, det är ju så satans dyrt. Så jag har en enkel regel. Har jag feber stannar jag hemma, annars går jag till jobbet.
Tur nog att jag är ledig fre, lör, o sön så det bara blev karensen. Har detta inte gått över efter helgen, så får jag nog söka upp farbror doktorn. David började skrämma upp mig med att de symptomen jag har stämmer bra överens med symptomen för svininfluensan. Ja, men tack för det ja.


En annan jävligt tråkig sak som jag fick reda på igår, är att min lilla mormor har kol. Usch.
Mamma fick tvinga henne till akuten igår, efter att mormors ansikte hade svullnat upp.
Så nu är det vattendrivande tabletter, inhalatorer och massa skit som gäller för hennes del.
Så det här har verkligen gett mig en tankeställare.

Nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt.
Tjohej.

Skön helg!

Vilken underbar helg jag har haft!!
I fredags åkte jag och Hanna till Göteborg efter jobbet, hittade en del fint faktiskt! :)
Nya skor och jeans. :D

I lördags låg jag vid Lövekulle med Jessica o Sanna, sen kom Hanna förbi en stund med hunden! Superskönt... sen åkte jag hem för att göra mig i ordning för grillkväll i Saras trädgård. Blev en del folk, och hade jättetrevligt! Åt kött med diverse tillbehör. :D Mumma!

Igår åkte vi till Näset i Gbg och låg där hela dagen, hur underbart som helst, och nu är brännan tillbaka! Woohoo!

Hanna har hjälp mig att blondera mitt hår idag, hade en utväxt på säkert 2cm, haha. Men nu är jag snygg igen ;P
Ska strax bege mig till jobbet.. tråkigt att jobba en dag som denna!

Hej då!