STOP!

Nu har jag trappat ner på rökandet, i hopp om att kunna sluta.
Igår rökte jag 2 cigg på hela dagen, och idag har det blivit 4.
Detta borde gå. Det värsta är nog bara vanan. Att bli av med den.
Hemma är inga problem tycker jag, det är när man kommer till jobbet. Fy satan.
Där är det tufft. Men jag ska vara stark denna gången. I will get through this ^^

Fjalis, me like you. ^^

R.I.P.

Usch, varför är det alltid så hemskt när djur dör?
Idag dog min kanin, Putte, som jag har haft ett x antal år. Har haft honom sen jag var 9 eller 10 år. Ända sen jag "blev vuxen", så har jag bett pappa att göra sig av med honom, typ som att jag inte bryr mig om honom längre. Men nu känns det så hemskt.
Pappa ringde först och sa att han tänkte ta honom till vetrinären eftersom han knappt orkade röra på sig. Och sen ringde pappa igen och sa att kaninen hade dött i hans famn. Och pappa, han var så ledsen, han grät. Han gråter inte ofta, men när djur dör... Det var samma sak när vi var tvungna att avliva Sammy, en söt labrador vi hade i 10 år. Usch....

Putte, R.I.P. Hoppas du har det bättre där du är nu....

Fear and love.

Just nu känns det mycket märkligt i hela kroppen.
Kan inte beskriva hur det känns, men jaa... det känns inte bra helt enkelt.
Jag vet så jävla väl att jag gör fel, att jag tänker fel, att jag reagerar fel.
Men ändå.... tja.

Jag vet att allt blir fel vad jag än gör, vad jag än tänker.
Jag vet att jag bara gör allt värre.
Jag vet att jag skjuter dig ifrån mig.
Jag vet att du tröttnar.
Jag vet att du inte orkar.

Men jag orkar inte heller.
Jag orkar inte gå runt med mina tankar.
Jag orkar inte gå runt och ha dessa känslor.
Jag orkar inte mer.
Ja, jag låter så jävla egoistisk, men det kanske är sån jag verkligen är?

Jag vill bara ha ett tecken från nånstans att jag inte är ensam.
Att jag kommer klara mig igenom precis allting som kommer att ske i framtiden.
Att allt kommer bli skitbra.

Jag önskar att det fanns ett sätt för mig att övertyga dig om att jag är bra, att du har valt rätt, att du kommer ha ett skitbra liv ihop med mig, att jag älskar dig som jag aldrig älskat någon annan.... men det finns inte.

Min rädsla tar över.

Helgen...

Festen i fredags var rolig! Tyvärr drog de flesta av oss hem tidigt (inkl. jag). Tur var nog det, för hade jag stannat längre hade jag varit svinfull och bara gjort bort mig. *fniss* Kom hem, lade mig i sängen, men kunde inte sova för hela rummet snurrade runt, så då fick jag gå och kräkas. Sen somnade jag som en stock.
Det gick faktiskt ganska bra att jobba igår, trots baksmällan. Men vad gör man inte för 250kr i timmen? :) Då går det faktiskt bra. Hon jag jobbade med igår kväll, tjötade hål i huvudet på mig, så det var väldigt skönt när vi skiljdes åt 20.50 igår kväll. :)
Johan, Hanna, Peter och Sandra kom hem till mig sen, vi käkade grönsaker med dipp och spelade TP. Johan vann, och jag kom 2a. Morr. Lite bitter är jag allt fortfarande. Men jag är en looser när det gäller spel, så... :)

Idag är en väldigt slapp och go dag. Stämningen här hemma är inte på topp, men jag orkar inte bry mig just nu. Önskar att tiden kunde gå lite fortare, så att jag kunde få somna in och vakna imorgon bitti istället. Jag får sysselsätta mig med att läsa min bok som ligger inne i sovrummet, och kolla på tv.
Ikväll kommer en ny humorserie, Playa del Sol. Den ska jag se! :D

Och så har snön kommit. Kunde ju kvittat tycker jag, men jag bestämmer inte över vädret tyvärr. Hoppas dock att snön försvinner lika fort som den kom.

Tjarå!

tjöt.

Hellu...
Här händer det inte så mkt alls... Ikväll ska vi hem till Johan och festa till det lite.
Enda minuset är att jag ska jobba imorgon, blev inbeordrad. Men men, man får tänka som så att det är dubbelt upp med pengar :) 8 timmar x 2 + 8 timmar OB x 2. :) Det är inte så dumt det, det går in i reskassan med en gång! :)

Jaojao... så är det. Jag vill ha DC.. jag vill ha musik! Börjar tröttna lite smått på den musik jag har. :/ Hmm... fixa snart. Nu ska vi äta.

Hejsvejs!

Jobbigt.

Idag har varit en jobbig dag. Först massvis att göra på jobbet, en tant har ringt MINST 20 ggr på larmet och bara velat en enda sak, varje gång: TOA. Suck.
Sen har jag varit i världens tjafs med A-kassan. De är helt dumma i huvudet. Sen var jag tvungen att bege mig till AMS för att påanmäla mig igen. Dubbelsuck. Så nu är jag iaf med där igen.
Inte nog med det, dessutom är det skitkallt ute och jag tror jag börjar bli förkyld. :/ Plus att ryggen gör ont.

Nu har vi precis varit ute och övningskört. Det går bättre och bättre för varje gång. Start i korsning/rödljus går bra nu, men jag är fortfarande skitnervös varje gång. Och borta vid stationen höll jag på att krocka med en fartdåre som jag såg försent, fick kärringstopp och en volvo740töntraggare körde om mig. Mindre bra. Där höll jag på att kissa i byxorna. :S Men jag klarade mig.

Hoppas morgondagen blir bättre!

Ryggont.

Hemma från jobbet idag. Har så jävla ont i ryggen igen. Inte blir det bättre heller, verkar det som. Vi får se... Imorgon ska jag iaf jobba, orkar inte vara hemma. Det är skittråkigt.

Annars händer inte mkt. Har designat min egen webradio på sr.se/p3. Den blev skitsnygg! Så nu har jag suttit hela dagen och lyssnat på p3Svea. Ganska så bra kanal det där. :) Och så på PopNonStop såklart. My favourite. ^^

Nä, om man skulle lägga sig och läsa lite?

Tjarå.

Ärligt.

Igår var vi på bröllopet... Det var väldigt fint, och efteråt hade vi så trevligt! Under talen var inte ett öga torrt. :) Ett av talen var bland det vackraste och ärligaste jag har hört. Det var verkligen så genomärligt som det kan bli. Jag satt och dagdrömde... en dag vill jag stå så med min David. <3

Jävlar, vad det blåser ute idag. Det går inte att vistas ute. Under hemfärden från Göteborg, såg vi två stora granar ligga över körbanan, som tur var inte åt det håll vi skulle. ;P
Nu ska jag leta upp en film, sen slappa.

Ciao!

Back again.

Little Britain är nog bland det bästa som har uppfunnits tror jag. Första säsongen är så bra, så rolig och så bäst. Andra säsongen var sådär, lite tråkig. Tredje säsongen verkar vara bra, änsålänge. :)

Usch, jag skulle inte ätit chipsen. Nu mår jag illa och har ångest över att jag bokstavligen VRÄKTE i mig. Gah... Imorrn (om det hinns med) ska vi dra till gymmet och påbörja hårdträningen inför 22 mars.

För er som inte vet vad som händer den 22e mars, så skall jag berätta för er. Jag och David åker till Koh Samui, som är en vacker ö i Thailand. 2 veckor skall spenderas där... Kan inte beskriva känslorna inför detta. Spännande, pirrigt, längtansfullt, roligt.... ja. Ni vet. ^^

Imorgon skall vi på bröllop. Det är Davids kära mor som skall gifta sig med sin Bosse. Det blir det 4e bröllopet som jag är på. 1a och 2a var mina äldre syskons bröllop (på pappas sida), 3e var makarna Tabor's bröllop och imorrn alltså det 4e.
Bröllop är mysigt att vara på... det är sån härlig stämning, hela kroppen och själen njuter av att se brudparet stå där framme och faktiskt viga sina liv åt varandra. För en del håller det, och för en del håller det inte...

Idag har varit en irriterad dag. Det började i morse kl7 när man stegade in på avd 2:3. En man kort fick vi jobba, och 2:3 är den tyngsta avdelningen i huset. Jippie. Och fy, vilket jävla gnäll det var på de jag jobbade med... Jag höll tyst, som vanligt. När jag kom ifrån så orkade jag inte knipa längre... Usch. Sen på vägen hem så regnade det. Iskallt, piskandes i ansiktet på mig. Not nice... var som en isbit när jag kom hem.

Nu ska jag knipa käft, lyssna på Moneybrother's senaste skiva (som är helt underbar) och spela vidare på blip tills David kommer hem!

Ha en underbar helg allesammans!


Ännu nått att pyssla med...

Jahaja. Då har man skaffat sig en blogg här alltså.
Varför vet jag inte, kanske för att alla andra gör det, eller så kanske jag tycker att det är skittufft. Jag har ingen aning. ^^

Har inte så mkt att förtälja just nu, ville mest bara säga hej. Ska slänga mig ner i soffan med cola och en påse chips och flabba till Little Britain. Yeah!
Kanske kommer tillbaka lite senare.

Ciao!